Tattoo Artist Rossi 1ste plaats RTC2018

Rotterdam Tattoo Convention 2018 was een onvergetelijke dag: De award-winning tattoo: een briljant ontwerp, een perfecte uitvoering en een klant die een weekend lang achttien uur aan pure inkt-tijd kon verdragen. Onder toezicht van een deskundige jury en een geweldig publiek.

De achtste editie van het Rotterdam Tattoo Convention vond plaats op 10 & 11 maart 2018, voor de tweede keer op rij in de Maassilo. Rossi Roncelli pakte vol trots de eerste plaats in de categorie Realistic, met een verbluffende black and grey leg piece. Ontzettend dankbaar is hij voor de medewerking van zijn klant en het podium dat RTC hem gaf. De award krijgt een mooie plek in South Side Studio Tilburg.

RTC is het event op het hoogste niveau in de tattoo industrie. Meer dan 150 artiesten uit ruim 15 verschillende landen waren dit jaar aanwezig. Allen gespecialiseerd in diverse stijlen en technieken zoals; traditional, realism, script, black and gray, new school en old school. Allemaal samen onder één dak, aangevuld met merchandise, muziek en natuurlijk booths met artiesten. Het was een geweldig event waar wij als South Side Studio enorm van hebben genoten.

 

Isaak in de prijzen bij RTC2018

South Side Studio was aanwezig bij het Rotterdam Tattoo Convention 2018 met onze eigen getalenteerde Isaak. Allround tattoo-artist, met een geliefde voorkeur voor Realisitic. Wat hij terug liet zien tijdens zijn bezoek aan het RTC2018. Isaak wist de derde plek te veroveren in de categorie Realistic. Door een combinatie van smooth shading en het strakke, scherpe lijnwerk kwam het wonderbaarlijke ontwerp echt tot leven.

Naast een indrukwekkende derde plaats, is er enorm genoten van de hele conventie. Samen met de artiesten van South Side Studio hebben we een fantastisch weekend gehad, vele nieuwe artiesten ontmoet en tattoo’s gezien, hard gewerkt, maar het was vooral erg leuk.